Zo wordt jouw bevalling een droombevalling

Door je goed voor te bereiden kun je het maximale halen uit de cadeautjes die jouw lichaam voor je in petto heeft.
Wil je weten welke en hoe dat werkt? Schrijf je dan nu in voor de online training Hypno-geboorte.

testimonials

Ervaringen

Ik zag er best tegenop om te bevallen,. Dankzij de fijne begeleiding in de video's en omdat ik meer te weten kwam over hoe het nou eigenlijk in zijn werk gaat, kreeg ik een enorm vertrouwen in het proces en vooral in mezelf.

Shirley

Mijn bevalling liep anders dan ik had gehoopt. Toch hield ik de regie en heb het daardoor sneller een plekje kunnen geven.

Anoniem

Over mij

Ik ben Monique van Zeijl en sinds ik in 2020 mij volledig ben gaan richten op hypnose en ontspanning, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. De opleiding HypnoBirthing sprak mij daarbij enorm aan.
Met de traumatische ervaring van de geboorte van mijn zoon in mijn achterhoofd, ben ik zelf een online zwangerschapscursus gaan ontwikkelen. De cursus geeft jou voldoende kennis en tools zodat de geboorte van jouw kindje een prachtige ervaring wordt.

Wat leer je allemaal in de cursus?

Een goede voorbereiding maakt dat je weet waar je het over hebt. Je weet wat er in jouw lichaam gebeurt. Daarom is deze cursus heel compleet. Van kennis over je lichaam tot houdingen en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kun jij optimaal profiteren van de natuurlijke stofjes die bij het bevallen vrijkomen.

Kennis over de werking van jouw lichaam

Je weet wat er in jouw lichaam gebeurt, wat de spieren van de baarmoeder voor je doen, hoe je de hormonen laat meewerken en het belang van ontspannen. Door goed te ontspannen maak je zo min mogelijk stresshormonen aan en zoveel mogelijk natuurlijke oxytocine.

De training bevat prachtige video's

Om je te helpen jouw droombevalling voor te stellen. Bovendien zit er een interessant gedeelte uit de film Orgasmic Birth bij, waarin wordt uitgelegd welke hormonen er hetzelfde zijn bij het orgasme en bij bevallen.

Rustgevende audio's

Inclusief alle zelfhypnose-audio's om heerlijk bij te ontspannen. Ontspanningsoefeningen waar je je hele leven profijt van hebt.

Werkbladen en infografics

Duidelijke illustraties en mooi vormgegeven werkbladen om je eigen geboortewensen op te schrijven.

Deze cursus kost je slechts  197,50
en hiervoor krijg je:

  • 9 maanden toegang
  • Zeer praktisch van opzet
  • In 5 weken af te ronden
  • Begin vandaag!

Hoe werkt het?

Het wegnemen van oude overtuigingen is de eerste stap

Wat vertelde jouw moeder je over haar bevalling(en)? Wat heb je zelf op de tv gezien of in films? Wat hoor je van vriendinnen die bevallen zijn?

De tweede stap is kennis over het geboorteproces

Theorie over hoe jouw lichaam en baarmoeder werkt en hoe bijvoorbeeld een pijnervaring tot stand komt.

In de derde stap leer je hoe je met zelfhypnose ultiem kunt ontspannen

In de audio's neem ik je mee en leer je hoe je jouw lichaam kunt ontspannen en zelfs in een gedeeltelijke anesthesie kunt brengen.

Schrijf je in en krijg direct toegang

>