Hypno-geboorte

  • Stel jezelf eens de vraag: Wat doen dieren als ze hun jong(en) ter wereld brengen?
  • Ze gaan een rustige en veilige plek voor zichzelf creëren!
  • Dat kun jij ook!
  • In een veilige omgeving, omringt door mensen die je zelf erbij wilt hebben, verloopt de bevalling veel soepeler.

Wil jij ook vol zelfvertrouwen op een natuurlijke manier thuis bevallen?

Volg dan de online training hypno-geboorte!
Een goede voorbereiding maakt dat je weet waar je het over hebt. Je weet wat er in jouw lichaam gebeurt. Daarom is deze cursus heel compleet. Van kennis over je lichaam tot houdingen en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kun jij optimaal profiteren van de natuurlijke stofjes die bij het bevallen vrijkomen.

Schrijf je dan nu in voor de online training Hypno-geboorte.

De cursus kost € 137,50 en wat kun je hiervoor verwachten?

  • 9 maanden toegang
  • Zeer praktisch van opzet
  • In 5 weken af te ronden
  • Zoom bijeenkomsten en Whatsapp-groep
  • Begin vandaag!

Wat leer je allemaal in de cursus?

Een goede voorbereiding maakt dat je weet waar je het over hebt. Je weet wat er in jouw lichaam gebeurt. Daarom is deze cursus heel compleet. Van kennis over je lichaam tot houdingen en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kun jij optimaal profiteren van de natuurlijke stofjes die bij het bevallen vrijkomen.

Hieronder de stappen die we gaan nemen:

Eerste stap

Het wegnemen van oude overtuigingen is de eerste stap.
Wat vertelde jouw moeder je over haar bevalling(en)? Wat heb je zelf op de tv gezien of in films? Wat hoor je van vriendinnen die bevallen zijn?

Tweede stap

De tweede stap is kennis over het geboorteproces en jouw lichaam. Je leert wat er in jouw lichaam gebeurt, wat de spieren van de baarmoeder voor je doen, hoe je de hormonen laat meewerken en het belang van ontspannen. Maar ook hoe pijn tot stand komt.

Derde stap

In de derde stap leer je hoe je met zelfhypnose ultiem kunt ontspannen
In de audio's neem ik je mee en leer je hoe je jouw lichaam kunt ontspannen en zelfs in een gedeeltelijke anesthesie kunt brengen. Door goed te ontspannen maak je zo min mogelijk stresshormonen aan en zoveel mogelijk natuurlijke oxytocine.

Over mij

Ik ben Monique van Zeijl en sinds ik in 2020 mij volledig ben gaan richten op hypnose en ontspanning, heb ik meerdere opleidingen gevolgd. De twee opleidingen hypnobirthing spraken mij daarbij enorm aan.
Met de kennis uit de opleidingen en de twee geboortes van mijn eigen kinderen in mijn achterhoofd, ben ik zelf een online zwangerschapscursus gaan ontwikkelen. De cursus geeft jou voldoende kennis en tools zodat de geboorte van jouw kindje een prachtige ervaring wordt.

Wat anderen ervan vinden:

Shirley | moeder van Jax

Vertrouwen in mezelf

Ik zag er best tegenop om te bevallen,. Dankzij de fijne begeleiding in de video's en omdat ik meer te weten kwam over hoe het nou eigenlijk in zijn werk gaat, kreeg ik een enorm vertrouwen in het proces en vooral in mezelf.

Isabel | Moeder van Norah

Ik hield toch zelf de regie

Mijn bevalling liep anders dan ik had gehoopt. Toch hield ik de regie en heb het daardoor sneller een plekje kunnen geven.

Leer in 5 weken alles wat je moet weten over de bevalling!

Deze cursus kost slechts € 137,50

Wil je weten hoe de cursus eruit ziet? Vraag een gratis proefles aan!